Chapelle Imperial

Wolstraat 27 - Herentals
Date : 20 / mei / 2018
Time : 20u00
Address : Wolstraat 27, 2200 Herentals

Chapelle Imperial

Wolstraat 27, 2200 Herentals

Chapelle Imperial is gevestigd in de oude schoolsite van ‘De Burchtstraat’ in de Wolstraat 27 in Herentals. De voormalige podiumzaal/aula werd omgebouwd naar een polyvalente café/evenementenzaal met een unieke sfeer.

TIP: Chapelle Imperial is iets verder gelegen van de Grote Markt dan de andere locaties. Maar wie slim is parkeert zijn wagen op de gratis parkeerplaatsen langs de Augustijnenlaan dan ben je zo op de site van “De Burchtstraat” en sta je vlakbij de Grote Markt, het centrum van het Jazz in Thals festival.
Met een wandeling door het Begijnhof of door de dreef langs het nieuwe Begijnenpark ben je zo ter plaatse.
Parkeren op de site is evt. ook mogelijk.

Met het openingsconcert van Jazz in Thals 2018 brengen we hier Jo Hermans & Friends, weerom een apart concert binnen het Jazz in Thals programma. Het wordt een zittend concert met verplichte reservatie gezien het beperkt aantal plaatsen. Vol is vol.

Hoe reserveren?
Stuur je vraag om reservatie naar [email protected] met als onderwerp “Reservatie Openingsconcert” en met vermelding van de naam of namen van de persoon of personen die aanwezig zullen zijn.
Na verwerking van uw aanvraag krijg je een uitnodiging tot betaling van de reservatiekosten. Deze bedraagt 5 euro per persoon. De reservatie is pas definitief als wij dat bedrag op onze rekening ontvangen hebben.
Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je reservatie samen met meer info over het verloop van het concert. Concert start stipt om 20u00.