Organisatie

Jazz in Thals

Het wordt weer een gezellige drukte op pinksterzondag 5 juni 2022 in het centrum van Herentals. Met deze ZESDE editie brengt Jazz in Thals opnieuw GRATIS jazz naar het centrum van Herentals. Ook dit jaar spelen op 9 locaties evenveel bands 3 à 4 sets tussen 21u en 1u. De verschillende locaties liggen op wandelafstand van elkaar rond de Grote Markt van Herentals. 

Net als bij vorige edities staat er ook nu weer een uitgebreid gamma aan jazzmuziek op de affiche met zowel Belgische als buitenlandse artiesten. En de toegang is volledig GRATIS. Ons doel is immers om de jazzmuziek tot bij een ruim publiek te brengen. Jazz in Thals wil meer mensen warm maken voor de diverse stijlen en de rijkdom van jazz. 

Openingsconcert
Het openingsconcert met de Jos Moons Little Big Band, vindt dit jaar plaats in de Kapel van hotel Karmel op de Grote Markt van Herentals.
Gezien het beperkt aantal plaatsen is reservatie voor het openingsconcert verplicht.

Reserveren kan via de ticketspagina op deze website of via mail naar [email protected].
Stuur je vraag om reservatie naar [email protected] met als onderwerp “Reservatie Openingsconcert” en met vermelding van de naam of namen van de persoon of personen die aanwezig zullen zijn.
Na verwerking van je aanvraag krijg je een uitnodiging tot betaling van de reservatiekosten. Deze bedraagt 10 euro per persoon.

Beleef mee de rijkdom van jazzmuziek op deze zesde editie van Jazz in Thals.

Tot pinksterzondag!

 

Contactgegevens

Bovenrij 59, 2200 Herentals

014 22 15 12

[email protected]

05 juni 2022 vanaf 20u