Organisatie

Jazz in Thals

Het wordt weer een gezellige drukte op pinksterzondag 20 mei 2018 in het centrum van Herentals. De vierde editie van Jazz in Thals brengt opnieuw GRATIS jazz naar het centrum van Herentals. Dit jaar spelen in negen café’s evenveel bands 3 à 4 sets tussen 21u en 1u. De verschillende locaties liggen op wandelafstand van elkaar rond de Grote Markt van Herentals. 

Net als bij vorige edities staat er ook nu weer een uitgebreid gamma aan jazzmuziek op de affiche met zowel Belgische als buitenlandse artiesten. En de toegang is volledig GRATIS. Ons doel is immers om de jazzmuziek tot bij een ruim publiek te brengen. Jazz in Thals wil meer mensen warm maken voor de diverse stijlen en de rijkdom van jazz. 

Openingsconcert
Het openingsconcert met trompettist Jo Hermans & Friends, vindt dit jaar plaats in Chapelle Imperial op de oude schoolsite van De Voorzienigheid in de Wolstraat.
Gezien het beperkt aantal plaatsen is reservatie voor het openingsconcert verplicht. Inschrijven kan via mail naar [email protected]

Reserveren?
Stuur je vraag om reservatie naar [email protected] met als onderwerp “Reservatie Openingsconcert” en met vermelding van de naam of namen van de persoon of personen die aanwezig zullen zijn.
Na verwerking van uw aanvraag krijg je een uitnodiging tot betaling van de reservatiekosten. Deze bedraagt 5 euro per persoon. De reservatie is pas definitief als wij dat bedrag op onze rekening ontvangen hebben. 
Je ontvangt vervolgens een bevestiging van je reservatie samen met meer info over het verloop van het concert. Concert start stipt om 20u00.

Beleef mee de rijkdom van jazzmuziek op deze vierde editie van Jazz in Thals.

Tot pinksterzondag!

 

Contactgegevens

Bovenrij 59, 2200 Herentals

014 22 15 12

[email protected]

20 mei 2018 vanaf 20u